Localul din Arad unde se pot consuma zece feluri de limonadă. Adrian şi Ingrid şi-au pus „sufletul” într-o nouă afacere

Arădenii Adrian şi Ingrid sunt de opt ani în afaceri cu „cafenele” şi mereu au încercat să aducă altceva în oraş. De această dată au deschis un PUB unde se pot servi zece feluri de limonadă. Reţelele le au în exclusivitate de la un barman din Timişoara. Pe lângă limonade la ei se găsesc şi şase feluri de milkshak-uri, toate unicate. Şi pentru ca afacerea să meargă ei s-au gândit să facă un pic din fiecare. Astfel, cei care le trec pragul vor putea să servească şi o mâncare aparte, deoarece în aceste zile se lucrează la un meniu special, iar serile se pot petrece pe ritmuri muzicale. Sâmbăta va fi un DJ, iar celelelte seri vor fi fiecare cu specificul ei. De asemenea, cei care doresc să organizeze o petrecere pot face acest lucru, deoarece localul Soul dispune de locuri atât în interior, cât şi experior.

Adrian povesteşte că prima lui afacere a fost o pizzerie, însă treburile nu au mers aşa cum şi-ar fi dorit. Deşi a avut şi eşecuri, el nu s-a lăsat şi a dorit cu orice preţ să ofere un loc cu suflet arădenilor. Astfel a luat naştere în urmă cu câteva săptămâni, în Piaţa Avram Inacu, PUB-ul Soul.

„Pe când aveam 20 de ani am deschis o pizzerie în Piaţa Obor, dar nu a mers, apoi am avut deschis cafenele, două au fost în mall-ul Galleria, dar din nefericire acel mall s-a închis cu totul. Acum am dorit să venim cu ceva nou. Avem limonade care sunt făcute special pentru clienţii noştri. Conţin fructe şi câte un sirop. Odată cu venirea frigului trecem la meniul de iarnă unde vom avea diferite sortimente de băuturi calde”, spune Adrian. Soţia lui Ingrid susţine că au făcut totul astfel încât să fie aproape de cei care le trec pragul.

„Suntem în astfel de afaceri de opt ani de zile. Ne-a intrat la suflet «afacerea cafeneaua». Vrem să avem aici inclus şi restaurant. Ne-am dorit un PUB, unde se poate savura o cafea, un produs de la bar, dar şi o mâncare deosebită. Vrem să combinăm totul cu seri de distracţie”, a declarat Ingrid.

Pentru că sunt la început cu această afacere cei doi soţi caută personal pentru a putea oferi servicii de calitate şi pentru a organiza diferite evenimente, de la petreceri până la conferinţe sau şedinţe de lucru.

 

 

Adauga comentariu