Liberalii şi-au dat cu panoul în cap şi au ridicat Ceresit-ul în sondaje!

Liberalii arădeni au început campania electorală. Au amplasat pe diferite clădiri panouri prin care încearcă să promoveze anumite persoane, în vederea alegerilor locale din luna septembrie. În mijlocul fotografiei stă Gheorghe Falcă, liderul PNL Arad, care este flancat de Iustin Cionca, Sergiu Bîlcea, Călin Bibarţ şi Lazăr Faur.

Pe un bloc din zona centrală a oraşului, liberalii au decis să amplaseze două asemenea panouri, însă au scăpat din vedere un mic-mare amănunt: reclama cu Certesit CM 11, care avea deja locul rezervat.

Sloganul cu care speră liberalii să atragă oameni la vot e : „Construim împreună Aradul liber, sigur şi frumos”. De parcă în ultimii 16 ani, Aradul nu a fost liber, sigur şi nici frumos. Mă rog, ei ştiu mai bine...

Faza simpatică e dată de reclama Dedeman, la adezivul de placări CM 11 PLUS, care e amplasată sub cele două panouri ale PNL.

S-ar putea înţelege că Aradul liber, sigur şi frumos va fi construit cu un sac de adeziv, de 27,5 kilograme, ce costă 32,99 lei. Ar fi imposibil, întrucât din suma asta nu s-ar putea sifona nimic, decât de o cola mică...

Totuşi, cercetătorii britanici au decis că de câştigat va avea sacul de adeziv, care va lua locul sacului de cartof, des folosit de Gheorghe Falcă în ultimii ani.

PS: „Şi dacă pun un sac de cartofi pe listă, va câştiga”, era textul fredonat de Gheorghe Falcă în urmă cu ceva ani...  

Adauga comentariu