Liberalii arădeni dau năvală la Bucureşti, în speranţa obţinerii unor fonduri

Liberalii arădeni se pregătesc de un adevărat tur de forţă la Bucureşti pentru a obţine fonduri necesare mai multor proiecte pe care le au în vedere. Unele sunt destinate municipiului, altele, judeţului. Liderul PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă va conduce delegaţia, din care vor mai face parte senatorul Ioan Cristina, deputatul Glad Varga, şeful CJA –Iustin Cionca şi vicele CJA, Sergiu Bîlcea.    

„Luni și marți vom fi prezenți la București, împreună cu domnul Falcă, cu parlamentarii noștri și cu domnul Bîlcea, pentru a participa la întâlniri cu domnii Ioan Ștefan, ministrul Dezvoltării Regionale, Lucian Bode, ministrul Transporturilor, Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene, Costel Alexe, ministrul Mediului și doamna Monica Anisie, ministrul Educației. Personal mi-aș dori o întâlnire și cu cei de la Ministerul Muncii, aceasta nu a fost încă stabilită, dar având în vedere că ne vom afla în București timp de două zile, sper că vom putea să o stabilim. Vom merge cu proiectele noastre de investiții. Este foarte important să vedem care sunt prioritățile Guvernului și să aducem investiții în județul Arad. Mi-aș dori ca acest gen de întâlniri să continue și sper că vom ajunge să ne întâlnim cu toți miniștri”, a declarat Iustin Cionca, prim-vicepreședintele PNL Arad și președintele CJA.

Europarlamentarul Gheorghe Falcă susține că delegația Aradului nu va prezenta doar proiecte, ci și propuneri de modificare a legislației. „Vom merge pregătiți cu proiectele noastre, cu propunerile noastre de schimbare a legislației. Veți vedea intenția noastră de a modifica anumite componente pe sistemul educațional. De asemenea vom solicita ca Hotelul Sport, care nu este finalizat de ani de zile să intre în patrimoniul administrației locale”, a spus Gheorghe Falcă.

Adauga comentariu