LED-urile din sensurile giratorii “puşcă”, la doar două zile de la “modernizare”

După ce o bucată din podul Traian avea să fie îmburdată de vânt, primarul Gheorghe Falcă a gândit că e bine să facă o mutare rapidă. Scopul: abaterea atenţiei de la o lucrare prost executată. Şi-a spus că dacă “ţâpă” nişte LED-uri în două bucăţi sens giratoriu, arădenii nici nu vor băga de seamă evenimentul de pe pod. Aşa că a “plantat” nişte beculeţe de jur împrejurul sensului giratoriu de pe strada Horia şi de-a roata celui din zona fostului mall Galeria.

Nu a aşteptat vreo secundă. A imortalizat rapid gloriosul moment şi ...pafffff cu pozele pe Facebeook. A ataşat şi un text. „Sensurile giratorii din oraş vor avea un alt aspect. Am început cu intersecţia de pe strada Horia şi vom încerca să personalizăm fiecare sens giratoriu astfel încât să creştem atât aspectul urban cât şi gradul de siguranţă în trafic”, e textul...

Numai că la vreo două zile de la aşa-zisa modernizare care în realitate e o mică înfrumuseţare, beculeţele au început să cedeze. Staţi liniştiţi, la fel se întâmplă şi la jucăriile chinezeşti, deci nu vă gândiţi să daţi vina pe edilul-şef.

Acum, din cercurile de LED-uri  din giratorii au rămas mici “bastonaşe”, “semi-semicercuri”...

Practic în această ultimă săptămână, Gheorghe Falcă a reuşit să îi facă pe unii arădeni să nu vadă “rahatul” de la podul Traian, ci doar “căcărezele” din giratoriu.

 

Adauga comentariu