Leadership şi implicarea în comunitate

Aniela Mladin, directorul general Gualapack, declară că leadership comunitar este ce mai importantă resursă de îmbunătățire a comunităților din care facem parte.

„În opinia mea leadershipul nu se regăsește doar în activitățile de business ci în toate aspectele vieții, dar astăzi voi vorbi despre leadershipul comunitar.

Cred că leadershipul comunitar este cea mai importantă resursă într-un proces de îmbunătățire a comunităților din care facem parte și ne desfășurăm activitatea.

Am pornit pe acest drum în urmă cu 10 ani deoarece am fost interesată de anumite nevoi existente în cadrul comunității noastre inițiind astfel acțiuni prin care am dorit să contribuim și să îmbunătățim, să dezvoltăm și să găsim soluții pentru probleme care păreau nerezolvabile.

Susținuta de valorile companiei Gualapack, am inițiat discuții cu administrația locală a orașului Chișineu Criș și Arad, cu instituții de învățământ din județ, cu diferite asociații, am ascultat nevoile din jurul nostru și apoi ne-am implicat.

Împreună cu colegii de la Gualapack și alți oameni dornici ca lucrurile din jurul lor să se îmbunătățească, oameni care cred în acest proces și sunt deciși să aducă schimbări semnificative în comunitate am făcut ca lucrurile bune să se întâmple.

Toate acțiunile noastre s-au definitivat în programe educaționale de învățare a limbilor străine în afara școlii, în susținerea reabilitării mai multor secții de pediatrie din cadrul Spitalului Județean Arad, în susținerea modernizării secției de neonatologie Arad, în infrastructură pentru școli primare și licee, susținerea sportivilor în diferite competiții, premierea olimpicilor țării sunt doar câteva din proiectele duse la bun sfârșit.

Satisfacția este enormă, suntem mereu motivați și premiați de zâmbetele, iubirea copiilor din comunitatea noastră, de mulțumirile cadrelor sanitare sau a părinților mai fericiți că își pot îngriji copiii în spitale în condiții mai bune”.

Aniela Mladin mai declară că în prezent implicarea lor este în continuare, susținerea programelor educaționale, investiții în infrastructura în Secția de Radiologie pentru copii a Spitalului Județean Arad, susținerea familiilor cu nevoi speciale.

„Leadershipul comunitar este un proces continuu, nu se termină odată cu implementarea unui proiect sau cu susținerea unei activități este o activitate care trebuie susținută de o viziune și de o strategie pe termen lung în așa fel încât să asigure o schimbare și o îmbunătățire sustenabilă.

Cred cu tărie că prin implicarea tuturor liderilor de organizații și nu numai, prin proiecte și acțiuni, comunitatea se va schimba și se va dezvolta  contribuind astfel la creerea unei lumi mai bune”, încheie directorul general Gualapack.

 

Adauga comentariu