Laura este amanta primarului Gheorghe Falcă! A cerut-o de soție de la propriul bărbat!

Primarul Gheorghe Falcă are o relație extraconjugală cu Laura Dumitru. A fost surprins cu acesta seara trecută, de jurnaliștii cancan.ro (citește aici: Primarul Gheorghe Falcă a fost surprins alături de amantă!), însă relația nu este una nouă.

Gheorghe Falcă își duce iubita și prin străinătate, nu doar prin anumite hoteluri și localuri din București, acolo undea  fost surprins de paparazzi. În urmă cu câteva luni, Falcă a fost fotografiat de un pasager al zborului Bruxelles-Timișoara, în timp ce dormea - ținându-se de mână cu Laura.

Asta în timp ce soția, Ela, era acasă – la Arad. Faza super-tare, pe care o știm de la anumite surse din anturajul celor doi îndrăgostiți, este de-a dreptul șocantă.

În urmă cu ceva vreme, aflat la un chef cu gașca, Gheorghe Falcă a avut tupeul de ordinar să îi spună fostului soț al amantei, Ovidiu, ăla de la Phoenix Group, că ar vrea să se însoare cu Laura.

Laura și Ovidiu sunt divorțați de vreo doi ani, cam de atunci de când Falcă și Ela au intentat proces de divorț.

Omul, adică fostul soț al amantei, știa de aventura celor doi, și cel mai probabil nu i-a păsat. Așa că nu a fost uimit de relație, cât de gestul lui Falcă de a-i spune pe față de relație.

Laura Dumitru și Gheorghe Falcă au pasiuni comune, printre ele numărându-se caii putere. Acesta s-a fotografiat într-o mașină de raliu. Primarul Gheorghe Falcă a participat la mai multe ediții ale Raliului Aradului, etapă din Campionatul Național.

Adauga comentariu