Laszlo Balint după meciul dintre UTA și Sepsi: „E un rezultat care ne obligă să băgăm capul în pământ”

UTA a pierdut meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scorul fiind de 1-4. Partida a făcut parte din etapa cu numărul XIX din SuperLiga. Matei (29'), Ștefănescu (53'), Tudorie (64') și Păun (90+4') au marcat pentru oaspeți, iar Otele (30') pentru gazde.

Aly Abeid, fundașul stânga al celor de la UTA Arad, a intrat, la scorul de 1-3, într-un conflict cu Adnan Aganovic. Aly Abeid a fost eliminat după ce l-a scuipat pe mijlocașul covăsnenilor.

Suporterii au rezistat la temperaturile scăzute de afară și ca de obieci ei și-au făcut treaba. Au avut și bannere pe care le-au afișat, însă au plecat dezamăgiți spre casă.

Laszlo Balint a recunoscut că echipa sa trece printr-o adevărată criză.

„În prima repriză a fost un echilibru, m-a bucurat reacția echipei, am egalat rapid după un gol luat iar din faza fixă. Suntem la retrogradare, e o poziție care nu ne face deloc cinste. E un rezultat care ne obligă să băgăm capul în pământ.

E un moment foarte greu, dar mai sunt puncte puse în joc. Trebuie să rupem această serie de rezultate negative.

Am fi penibili să găsim scuze la asemenea scor. Se întâmplă în fotbal să treci prin asemenea momente, dar aș vrea să văd o reacție din partea băieților”, a declarat Laszlo Balint.

După eșecul cu Sepsi, UTA Arad rămâne pe locul 14, de baraj, în Liga 1, cu 17 puncte obținute în 19 runde.

UTA – Sepsi OSK 1-4 (1-1)

UTA: Iacob – Vukcevic, Benga, Anton, Abeid – Batha, – R. Pop (Dobrescu), Fl. Matei (Cibi), Otele – Postolachi, Keșeru (Stahl). Sepsi: Niczuly – Aganovic (Aganovic), Ninaj, Tamaș, Dumitrescu – Păun, Rodriguez (Santos), C. Matei, Ștefănescu (G. Ion) – Șafranko (Tudorie), Rondon (Varga). Au arbitrat: C. Popa (Pitești) – la centru, M. Orbuleț (București) și R. Bârdeș (Pitești).

 

Adauga comentariu