Lăsați fotoliul și vedeți cum arată o secție de votare în vreme de Covid

Peste câteva zile vom fi chemați din nou la urne. Au trecut cei patru ani și arădenii au din nou ocazia să aleagă. Problema va fi că pe lângă cei care nu merg la vot de ani de zile, cu argumentul că nu au cu cine vota, că toți sunt la fel, mai sunt și cei care au teama de infectarea cu SARS-COV-2.

Pe cei din urmă îi înțeleg, mulți sunt și cu alte boli și nu doresc să se expunsă vreunui risc. Dar pe ceilalți nu i-am înţeles și nu cred că îi voi putea înțelege vreodată.

Te plângi că toți sunt la fel și nu ai ce vota, eu zic că mereu există oameni pe listă care merită votați, poate dacă se ieșea mereu la vot în număr mare aveau șanse și ceilalți care nu au un partid mare în spate, care nu ajung în timp marionete, pentru că se știe partidele își mobilizează membrii și simpatizanții la vot, în rest liniște și pace.

Pe un independent îl votează familia și câțiva prieteni, deoarece cei care i-ar da votul și „s-au săturat de ceilalți” nu merg să își exprime un drept. Stați și urmăriți alegerile din fotoliu și veți vedea că iar nu sunteți mulțumiți de ce au ales ceilalți. Păi dacă voi nu vă implicați, dacă voi alegeți să stați mereu comozi și să nu faceți câțiva pași până la secția de votare, la ce oare vă așteptați? Sunt dură dacă vă spun că și voi sunteți vinovați de modul în care am fost conduși în ultimii 30 de ani. Știți de ce? Pentru că nu ați mers la vot, ați lăsat să decidă în masă electoratul de partid. Vi se dă o șansă o dată la patru ani să vă alegeți primarul și voi ce faceți? Nimic. Atunci să vă așteptați la nimic. Mergeți și votați ce simțiți și cu siguranță va fi mai bine.

P.S. Hai, prindeți curaj, puneți-vă  masca pe față și ieșiți la vot. Este un an atipic, fiți și voi la fel, de data asta lăsați fotoliul și vedeți cum arată o secție de votare în vreme de Covid. Sunt vremuri grele, cine știe peste patru ani ce va fi…

Adauga comentariu