Lansare inedită de carte, la Arad! Cinci autori şi un roman colectiv!

Arădenii sunt aşteptaţi, miercuri, 17 aprilie, de la ora 18.00 la o prezentare inedită care va avea loc la Librăria Cărtureşti din incinta Atrium Mall. Se vor lansa trei cărți şi vor fi cinci autori, membri ai grupului literar ,,Tu-carte deschisă", membri ai Ligii Scriitorilor din România, iubitori și valorificatori ai artei.

Organizatorii spun că cinci autori ar fi putut colabora pentru scrierea unui volum de nuvele, dacă nu ar fi încercat mai mult de atât: asamblarea acestor texte într-un roman colectiv. Poate că nici asta n-ar fi fost atât de greu dacă echipa ar fi fost una mai omogenă și nu un amestec de personalități cum nu se poate mai diferite.

  Acest roman este experimentul unui grup literar care dorește să alăture simbiotic cinci autori cu sisteme de valori subliniate în cele 5 capitole, ca etape ale vieții unui singur personaj comun.

Firul epic este unul continuu în cele cinci capitole ale romanului, însă stilul de scris diferă precum etapele vieții omului.

Reușesc autorii să se integreze armonios într-un întreg? E o întrebare care rămâne valabilă și în societate. Putem să ne integrăm între oameni și să integrăm oameni care nu ne împărtășesc viziunile?Experiența cititorului va fi una inedită.

Trei cărți deosebite, cărți lansate la Bookfest Timișoara, în 5 aprilie 2019: carte de poezie, roman colectiv și carte de bucate (cu umor).

Prezintă  Branduşa Armanca și profesorul Constantin Dehelean.

Autorii sunt: Cristian Mladin, Ardelean Ioan Alexandru, Marius Socaci, Ileana Corina Ciuras şi Teodora L. Ianto.

 

Adauga comentariu