La sfârşitul acestei luni se deschide „Şcoala de Vară”. Din ofertă: piscină, fotbal, dans, engleză şi Laser-Tag

Elevii arădeni vor încheia anul şcolar în câteva săptămâni, iar pentru a se bucura de vacanţă, Club Junior Arad&School by Anca, va redeschide şi în acest an „Şcoala de Vară”. Programul este unul diversificat de la mers la piscină, fotbal, dans, engleză şi Laser-Tag.

,,Vom avea un program adaptat nevoilor copiilor  pentru vacanța de vara, două ieșiri pe săptămâna la Simba Land, mult sport, activități didactice în aer liber, limba engleza, Laser Tag, Aikido. Coordonatorii clubului sunt profesori și antrenori de prestigiu. Copiii dumneavoastră vor fi în siguranţă la Club Junior. Sloganul școlii de vară este «Învățam, dar ne și jucam!», a declarat Anca Patricia Şipoş (Stoenescu), coordonatoarea clubului.

Programul şcolii: Marți și Joi ieșire la Simba Land- activități sportive, prânz, loc de joaca și piscine;

Luni, Miercuri și Vineri: dans sportiv, Laser-Tag, Aikido- la Clubul din Micalaca. Activitățile didactice și limba engleză sunt introduse în program.

Orarul este zilnic de la 9.00-18.00 începând cu 28 iunie 2021.

Coordonatori: prof.dr. Anca Stoenescu, prof înv. Viorica Tarau și Alina Mihali, antrenor fotbal Casian Maghici, gimnasta Olivia Cîmpian, antrenor dans sportiv Melisa Mocan, Sensei Daniel Gheorhe, antrenor Ovidiu Cohan, voluntari din Proiectul Erasmus+.  Perioada de înscrieri este: 2.06.2021-10.06.2021, la numărul de telefon: 0722-562101

 

Adauga comentariu