La pasajul de pe centura Aradului nu se mai lucrează! Proprietarii terenurilor nu își dau acordul pentru accesul pe proprietăți

Pasajul de pe centura Aradului ar trebui finalizat, conform contractului, peste patru luni. Acest lucru este imposibil de realizat, din pricina deținătorilor de terenuri care se opun mutării rețelei electrice. Lucările nu pot avansa, astfel că, cel mai probabil, inaugurarea pasajului se va anmâna pentru anul viitor.

Din declarațiile lui Cristian Ispravnic, șeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara, doar 10% din lucrările contractate au fost finalizate. Acesta mai afirmă că blocajul provocat de proprietarii terenurilor nu mai permite constructorului să continue lucrările la pasaj, pentru că muncitorii nu mai au front de lucru.

Problemele întâmpinate în finalizarea investiţiei se referă la mutarea liniilor de medie şi înaltă tensiune LEA20kW şi LEA110kW. E-Distribuţie Banat încearcă să aibă dreptul de uz și servitute. Proprietarii terenurilor din zonă spun că noileminstalații de electricitate, ce le vor fi puse pe terenuri, vor duce la scăderea prețului acestora.

Adauga comentariu