La „Dolce Vita” din Vladimirescu muzica lui Zadic a răsunat până în zorii zilei. Este localul care se amenajează în funcţie de preferinţele petrecăreţilor

„Dolce Vita” din Vladimirescu s-a transformat într-un loc în care distracţia şi voia bună au fost la ele acasă, iar decorul a fost unul de sărbătoare. Noaptea dintre ani a venit pentru cei care au petrecut acolo una de neuitat, mai ales că Lucian Zadic a întreţinut atmosfera cu melodii pe placul tuturor. Localul cu mese şi canapele s-a transformat pentru o seară într-unul de petrecere.

De pe mese nu a lipsit băutura, fructele, dulciurile şi mâncarea din belşug. Ansamblul de Dansuri Populare „Florile Mureşului” din Vladimirescu a oferit şi el momente frumoase.

Dansurile lor au fost apreciate de către întreaga asistenţă. Seara de Revelion a fost organizată în colaborare cu Restaurantul Laser din Arad.

Localul nu îşi închide porţile, ci va fi deschis pe tot parcursul anului pentru cei care doresc să-şi petreacă acolo ziua de naştere sau diverse evenimente importante din viaţa lor. 

Localul „La Dolce Vita” din Vladimirescu este astfel conceput încât în funcţie de dorinţele petrecăreţilor se lasă stilul de bar cu canapele şi mese micuţe sau stilul de restaurant.  

„Am dorit să aducem în judeţul Arad ceva nou. Adică un local care să satisfacă toate dorinţele clienţilor. Sunt persoane care doresc pentru petreceri stil bar cu mese şi canapele şi sunt care doresc să fie mesele şi scaunele amenajate ca pentru nuntă sau botez, adică stil de restaurant. Noi ne-am adaptat şi mereu am făcut cum cer cei ce aleg să îşi petreacă în localul nostru. Şi numele l-am dat pe măsură: la Dolce Vita. Un nume care te duce cu gândul la momente unice din viaţă”, a declarat Liviu Coreniuc, patronul localului

Rezervări pentru petreceri se pot face la numerele de telefon: 0753. 371. 734  sau 0740.120.741 

Adauga comentariu