La Arad a fost finalizat cel mai modern și spectaculos Compartiment Clinic de Radiologie pentru copii

Cel mai modern  și spectaculos Compartiment Clinic de Radiologie pentru copii din România se află la Arad. Vorbim din nou despre o lucrare a Asociației Cetatea Voluntarilor realizată din donații și sponsorizări. Este o secție cum nu s-a mai văzut, iar designerul ales întrece orice imaginație.

„Compartimentul Clinic de Radiologie pentru copii Arad a fost finalizat, miercuri, cu succes după un an și ceva de lucrări. Ne bucurăm că vom preda și această secție comunității, a opta finalizată de noi. Acum lucrăm pe al noulea șantier cel de la Pediatrie 1, unul ditnre mai grele șantiere cu care ne-am confruntat. Suntem tare bucuroși de tot ce a ieșit și în special de faptul că este cea mai frumoasă radiologie copii din România. Inaugurarea va avea loc în data de 1 iulie în prezența tuturor sponsorilor și a companiilor care ne-au fost alături”, a declarat Anamaria Popa, președinta Cetății Voluntarilor.  

Anamaria Popa și Anca Korponai  sunt cele care zi de zi se află pe șantierele de la spital pentru a coordona bunul mers al lucrărilor.

 

Adauga comentariu