La 93 de ani s-a înscris în PNL Arad. Este vorba despre nora poetului Tudor Arghezi

Nora marelui poet Tudor Arghezi, la cei 93 de ani, a semnat adeziunea pentru a intra în PNL Arad. Informația a fost postată pe site-ul de socializare Facebook de Jekel Jozsef Frederik, cel care a anunțat și că doamna a semnat pentru candidatura la presedinție a lui Iohannis.

Marți a semnat pentru Iohannis președinte, astazi a venit special să ne ceara o adeziune pe care a scris-o pe loc. Doamna Aurelia Melania Doina Arghezi, nora marelui Poet Tudor Arghezi, face parte de azi din frumoasa echipa PNL Arad. Ne-a promis că va fi un membru extrem de activ, așa cum îi stă bine unei adevărate doamne în vârstă de 93 de ani”, este mesajul lui Jekel Jozsef Frederik, unul dintre arădenii care s-au împlicat în strângerea de semnături pentru Klaus Iohannis.

Scriitorul Barutu T. Arghezi, fiul lui Tudor Arghezi este autorul a peste 20 de volume de proza, poezie si memorialistică și a prezentat în operele sale atmosfera literara a timpului său, oferind date inedite despre viața și opera lui Tudor Arghezi.

Barutu T. Arghezi s-a născut la 28 decembrie 1925. Din 1974 s-a stabilit la Lausanne, împreună cu soția Doina Melania Arghezi. Familia deține un domiciliu și la Arad.

 

Adauga comentariu