Jucătorii UTA-ei și-au primit salariile restante, însă clubul a anunțat o „blocadă” din pricina înfângerii cu Poli

Jucătorii UTA-ei și-au primit salariile restante, încă înaintea meciului de la finele săptămânii trecute contra lui ASU Poli Timișoara.

Jucătorii nu își primiseră banii din decembrie 2018, însă FCSB a virat clubului arădean banii dintr-o clauză specială a contractului lui Dennis Man.

Dennis fusese transferat de la UTA la FCSB în cursul anului 2016 contra sumei de 300.000 de euro. Înțelegerea dintre cele două cluburi prevedea că dacă Dennis va fi folosit în meciurile oficiale ale naționalei României, clubul arădean va încasa încă 100.000 de euro.

Dennis Man a fost folosit în meciul din luna martie, contra Insulelor Feroe, moment în care s-a activat acea clauză.

Gigi Becali a plătit încă de săptămâna trecută acei bani, sumă cu care au fost plătite restanțele către jucători. Aproape la zi.

Numai că după înfrângerea cu Poli Timișoara, de la finele săptăpmânii trecute, jucătorilor arădeni le sunt blocate salariile și primele, până ce echipa va acumula șase puncte.

”În urma înfrângerii de ieri, conducerea clubului UTA a luat o decizie suplimentară faţă de ce prevede Regulamentul de Ordine Interioară al clubului (ROI). În regulament sunt stabilite primele pentru victorii şi penalizările în cazul înfrângerilor de pe teren propriu. Pentru rezultatul din meciul de ieri, toată lumea, (inclusiv staff-ul) va fi penalizată financiar conform ROI, iar pentru atitudinea avută în timpul jocului, plăţile salariale şi primele vor fi suspendate până când echipa va acumula 6 puncte. Avem datoria morală de a lua aceste decizii faţă de public, care a fost şi de această dată la înălţime, mult peste prestaţia noastră. Le mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi!”, spun reprezentanții clubului arădean.

Adauga comentariu