Jocul Lasertag încearcă să resusciteze Galleria Mall. Petreceri și distracție pentru iubitorii de adrenalină

E cea mai mare arenă de Lasertag din Vestul țării s-a deschis la Arad și funcționează în fostul mall Galleria (Calea Aurel Vlaicu nr.267).

Fiecare jucator primește o bentiță și o armă high-tech pentru a-și ținti adversarii. Scopul jocului este de a obține cât mai multe puncte.

Totul este informatizat, astfel încât este posibilă accesarea și afișarea punctajului obținut de fiecare jucător pe baza focurilor trase, țintite și încasate. Punem la dispoziția amatorilor de adrenalină 32 de echipamente de joc și o arena de peste 1.200 de m2, plină cu obstacole. Durata unei partide este de 20 de minute.

Laser tag PRO organizează petreceri pentru copii, adolescenți, adulți, fără limită de vârstă. Aduceți mâncarea și tortul, iar noi vă punem la dispoziție o sală de evenimente unică. Totodata, pentru toți copiii, oferim băuturile răcoritoare comandate. Timp de aproape 3 ore, toți copiii participă la o petrecere dinamică în cadrul căreia echipele acumulează puncte iar la final câștigătorii primesc diplome din partea sărbătoritului. În cadrul unei petreceri sunt incluse 3 partide x 15 minute”, spun cei care au înființat această arenă.

Costul unei joc este de 15 lei, indiferent de vârstă. Costul unei petreceri cu mai puțin sau egal cu 10 copii este fix, de 700 lei. Peste 10 copii, costul crește cu 50 lei/ copil;

Costul petrecerii include băuturile răcoritoare consumate de copii și două pizza mari. Armele sunt prevăzute toate cu lunetă ce poate fi utilizată pe timp de zi sau noapte.

Programul este de la ora 16.00 la 23.00 însă dacă există solicitări se stă și peste program.

Cei care au fost deja Lasertag și-au împărtățit experiența pe Facebook. Arena a fost amenajată în mallul în care toate magazinele au fost închise.

Adauga comentariu