Jandarmii arădeni, alături de Ionuţ Popa

Jandarmii arădeni au arătat încă odată că le pasă. Aceştia au adunat bani, iar echipajul care era duminică la serviciu a trecut pe la Port Arthur pentru a înmâna suma strânsă celor care au organizat evenimentul caritabil. Banii sunt destinaţi fostului antrenor al UTA-ei, Ionuţ Popa.

„Echipajul de jandarmi aflat de serviciu a mers la faţa locului pentru a duce plicul cu bani. Banii au fost adunaţi de la toţi colegii din cadrul Inspectoratului care au vrut să fie alături de Ionuţ Popa”, a declarat plt.adj. Dan Monoranu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.  

 La inițiativa lui Wili Glaser cei din grupul „Gătim împreună pentru o lume mai bună”, au hotărât să vină în sprijinul lui Ionuț Popa, deoarece acesta trece prin momente grele datorita unei boli grave.

Marcel Marius Ionescu, membru al grupului „Gătim împreună pentru o lume mai bună”, a declarat că de sâmbătă au început pregătirile pentru ca cei prezenţi să aibă de unde alege. Sunt diferite preparate, specifice tăierii porcului. Nu lipseşte varza cu carne de porc (szekely gulaș) şi răciturile.

Alături de jandarmi la eveniment participă arădeni din toate mediile sociale. Toţi au donat pentru fostului antrenor al UTA-ei. 

Adauga comentariu