Iustin Cionca se laudă în textele electorale cu un drum asfaltat care a „puşcat” la trei luni de la inaugurare! Legătura Craiva-limită cu judeţul Bihor, în aceeaşi stare!

Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, se laudă în pliantele pe care liberalii le împrăştie prin judeţ cu un drum asfaltat care a cedat la doar trei luni după încheierea lucrărilor.

E foarte uşor să mergi pe Valea Mureşului şi să le spui oamenilor de realizările pe care le-ai avut pe Valea Crişurilor, pentru că aceştia nu au ajuns în acea zonă. Aşa că le poţi „băga pe gât” cam tot ce vrei. Şi viceversa e valabilă: poţi merge pe Valea Crişurilor şi să le îndrugi fel de fel de texte cu realizările şi proiectele de pe Valea Mureşului.

Pare că la fel au gândit şi liberalii care gestionează campania electorală pentru alegerile locale. Iustin Cionca se laudă cu modernizarea drumului Chişlaca-Craiva-limită cu judeţul Bihor, un proiect în valoare de 150 de milioane de lei. Numai că drumul cu pricina a cedat la nici trei luni de la finalizarea lucrărilor. Acest lucru însă este omis în textele electorale ale liberalilor arădeni.

Fotografiile realizate pe acest drum arată starea carosabilului, putându-se observa gropi şi deplasări ale unor porţiuni de asfalt.  

Adauga comentariu