Iustin Cionca recunoaşte că drumul Pâncota-Buteni are probleme serioase!

În urmă cu două săptămâni, Ziar de Arad scria despre faptul că asfaltul a început să cedeze, pe mai multe porţiuni ale drumului Pâncota-Târnova-Buteni. Este vorba despre primul strat de asfalt. Astăzi, şeful CJA, Iustin Cionca, şi specialiştii din forul judeţean au ajuns la aceeaşi concluzie, care era evidentă ca ziua.

Preşedintele Cionca spune că a dispus măsuri de remediere a problemelor şi dacă memoria nu ne înşeală este prima dată când face acest lucru, adică să vorbească public despre problemele apărute la drumurile judeţene aflate în lucru. Nu o dată, presa locală a semnalat probleme apărute la drumuri proaspăt asfaltate, ce au început să cedeze la doar câteva luni de la finalizarea lucrărilor.

„Am dispus astăzi remedierea unor nereguli constatate pe drumul județean Pîncota-Târnova-Buteni! În urma controlului realizat pe șantier, Direcția Tehnică a Consiliului Județean a constatat că pe unele porțiuni asfaltul a cedat. A fost solicitat și un punct de vedere din partea proiectantului. Întreaga zonă în discuție va fi refăcută, pentru ca lucrarea să fie corespunzătoare. Am solicitat remedierea urgentă a porțiunii unde primul strat de asfalt a cedat. Am constatat că și o parte a traseului afectat de inundații trebuie reparat, acolo apa pur și simplu a spălat primul strat de asfalt. A fost o rupere de nori, înțelegem, dar trebuie refăcut ca lucrarea finală să fie de calitate”, a fost reacţia şefului CJA.

Adauga comentariu