Iovănuţ şi Maliţa, un total de peste 20 de ani de închisoare!

Alin Iovănuţ şi Florin Maliţa şi-au primit pedepsele în cazul împuşcării şi tâlhăririi lui Daniel Dragoman. În luna octombrie a anului trecut, cei doi l-au atacat, pe o stradă din muncipiu, pe Dragoman. I-au sustras o sumă importantă de bani. În total, Iovănuţ şi Maliţa au primit peste 20 de ani de închisoare.

„Condamnă pe inculpatul Maliţa Florin la pedeapsa de 8 ani închisoare pentru tentativă la săvârşirea infracţiunii de omor calificat. Condamnă pe acelaşi inculpat Maliţa Florin la pedeapsa de 6 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Condamnă pe acelaşi inculpat Maliţa Florin la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii privind nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Condamnă pe acelaşi inculpat Maliţa Florin la pedeapsa de 1 an şi 9 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de uz de armă. Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, aceea de 8 ani închisoare, la care adaugă un spor de o treime din totalul celorlalte pedeapse, respectiv 3 ani şi 1 lună închisoare, urmând ca acestuia să-i fie aplicată pedeapsa rezultantă de 11 ani şi 1 lună închisoare”, se arată în decizia Tribunalului Arad. În ceea ce-l priveşte pe Alin Iovănuţ, instanţa l-a condamnat la nouă ani de închisoare.

A fost condamnat pentru tâlhărie calificată şia chitat la acuzele de complicitate la tentativă de omor şi uz de armă fără drept. De asemenea, cei doi vor trebui să-i achite lui Dragoman peste 170.000 de euro, daune morale şi materiale, la care se adaugă şi onorariul avocatului. Sentinţa Triunalului Arad nu este definitivă şi mai mult ca sigur va fi atacată.

Adauga comentariu