Iovănuț și Malița rămân în arest. Atacatorii lui Dragoman au vrut acasă!

Alin Iovănuț și Florin Malița nu au reușit să scape de arest. Tribunalul Arad a decis prelungirea arestului până pe data de 3 decembrie. Decizia instanței poate fi contestată.

Iovănuț și Malița sunta acuzați că l-au atacat pe Daniel Dragoman, în dimineața zilei de 1 octombrie. Acesta din urmă a fost împușcat în coapsa piciorului stâng.

Dragoman i-a indicat pe Iovănuț și Malița drept singurii atacatori, asta în condițiile în care cei doi au vorbit despre o a treia persoană care ar fi participat la atac.

Deși apărătorii lui Iovănuț și Malița au solicitat măsuri mai blânde, instanța a decis ca cei doi să rămână în arest.

„...admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad în dosarul 508/P/2018 şi în consecinţă dispune prelungirea măsurii arestării preventive dispusă prin încheierea nr. 62/05.10.2018 a Tribunalul Arad, împotriva inculpatului Iovănuţ Alin arestat preventiv în baza mandatului de arestare preventivă nr. 23/05.10.2018 al Tribunalului Arad şi a inculpatului Maliţa Florin arestat preventiv în baza mandatului de arestare preventivă nr. 24/05.10.2018 al Tribunalului Arad, ambii inculpaţi fiind în Centrul de Reţinere şi Arestare preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 04.11.2018 şi până la data de 03.12.2018, inclusiv. În baza art. 242 alin. 2 Cod procedură penală, respinge cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv, cu o măsură mai uşoară, formulată de apărătorii inculpaţilor şi inculpaţi. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, este decizia Tribunalului Arad.

Adauga comentariu