INTERVIU Yny Sebi a înfierbântat atmosfera la Arad: „tinerii să nu se lase înfluențați de anturaje proaste”

Buzoianul Sebastian Căpățână, cunoscut ca Yny Sebi, a devenit preferatul adolescenților din Arad și nu numai. Prezent de două ori în orașul de pe Mureș acesta a făcut senzație la cele două festivaluri la care a participat: Festivalul Berii organizat pe ștrandul Neptun unde tinerii au fost înebuniți să îl audă cântând și la Arad Open Air (AOA) unde, dumincă seara, la fel a fost asaltat de fani.  

Deși are piese în care folosește cuvinte indecente, tinerii știu fiecare vers. Înainte cu o oră ca Yny să urce pe scena de la AOA, fanii s-au așezat lângă gard pentru a fi cât mai aprope de el. Yny le-a promis că vor face și fotografii, astfel că de la mic la mare au așteptat cu nerăbdare și acest moment.

Amintim că Yny a realizat o piesă special pentru filmul vloggerului Selly și a echipei sale de actori. Mai mult, buzoianul a participat și la lansarea din Capitală a noii producții.  A devenit apreciat de tinerii din toată țara și după acest proiect.

Cariera lui a început în 2019, când și-a lansat cea mai apreciată melodie a sa, ,,Top”. Despre acest lucru ne-a vorbit și nouă într-un scurt interviu pe care îl redăm mai jos:

Cele mai înflăcărate fane ale lui s-au dezlănțuit în momentul în care acesta a urcat pe scenă și a început să cânte. S-a aruncat spre el cu obiecte vestimentare (sutiene, tricouri cu mesaje).

Deși versurile unor melodii sunt deranjate pentru părinți aceștia spun că și-au adus copiii, deoarece oricum îl ascultă când se întâlnesc cu prietenii în gașcă.

„Yny a devenit un fenomen. Am văzut că tinerii îi știu fiecare vers. Nu am fost la început de acord să-l asculte copiii mei, dar asta este generația lor, din asta fac parte. Noi trebuie doar să le fim alături și să îi îndrumăm atunci când vedem că lucrurile scapă de sub control. Am auzit doar de bine despre tânărul Yny. A făcut sport de mic, la școală are note bune și are voință. Trebuie să vedem și părțile bune”, a declarat unul dintre părinții care au venit cu copiii pentru a-l vedea pe Yny Sebi.

 

Adauga comentariu