Incredibil! Fanii „#rezist” se bucură de moartea unui fost preşedinte PSD

Când te bucuri de moartea unui om, mai ales a unuia tânăr care lasă în urmă soţie, copii, părinţi îndureraţi înseamnă că ai o mare problemă. Indiferent din ce partid politic a făcut parte a murit un om, nu un partid, nu o organizaţie.  Oricâtă ură ai avea pe partidul respectiv nu te poţi bucura când un fost președinte al Organizației Municipale a PSD Arad moare la vârsta de 43 de ani.

Vestea morţii lui Laurențiu Hălmăgean a întristat multă lume, dar se pare că după apariţia materialelor în media despre această dispariţie rapidă, în urma unui infarct, şi-au dat arama pe faţă şi o parte din cei cu „#rezist”.

Beniamin Vârcuş, un fost coleg de partid al tânărului mort, a văzut aceste postări şi la rândul lui a scris următorul mesaj.

„Cam aşa arată «noua democrație» marca #rezist. Sunteti mândri?

P.S. Comentariile sunt la un articol în care este prezentat un eveniment tragic. Moartea unui fost președinte al organizației municipale PSD Arad la doar 43 de ani”.

Redăm şi noi mai jos mesajele pentru a vedea cine sunt semenii de lângă noi, care probabil nici nu l-au cunoscut pe arădeanul mort.

Adauga comentariu