Incompetență la 112. Bărbatul decapitat cu drujba de un arădean a fost trimis la culcare de operator

O crimă oribilă avea să se petreacă la finele lunii ianuarie, în localitatea timișeană Sânandrei. Dorin Muntean din localitatea arădeană Monoroștia, comuna Bârzava, și-a decapitat cu o drujbă verișorul. În urma unui scandal mai vechi, criminalul a luat o drujbă și a mers cu ea, în miezul nopții, la casa victimei.

A tăiat ușa de la intrare și a pătruns în casă. Victima, în vârstă de 44 de ani, a fost fugărită până în curtea casei, acolo unde criminalul i-a tăiat capul cu drujba.

Crima ar fi putut fi evitată, asta dacă operatorul de la 112 nu l-ar fi trimis la culcare pe apelant. Operatorul i-a spus să-și continue somnul, afirmând că cel mai probabil un vecin taie lemne. Abia după ce s-a primit al doilea apel care anunța atacul, operatorul a trimis un echipaj de poliție la locul indicat. Avea să fie prea târziu, victima era deja decapitată.

Ulterior, criminalul a fost găsit de polițiști, pe străzile localității.

Dacă operatorul trimitea din prima un echipaj la locul solicitat, cel mai probabil oribila crimă nu mai avea loc. Operatorul se va alege, cel mai probabil cu o penalizare la salariu.

Adauga comentariu