Incendiu violent la două depozite de baloți. Pompierii arădeni s-au luptat ore bune cu focul (VIDEO)

În cursul dimineții de miercuri, în jurul orei 02,15,  cele două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Ineu s-au deplasat în localitatea Măderat, aparținătoare de orașul Pâncota, la un incendiu ce se manifesta la două depozite de baloți în fostul CAP.

„La sosirea echipajelor incendiul se manifesta violent, generalizat la ambele depozite aflate la aproximativ 70m distanta unul de celalalt. Depozitele erau pline cu baloți (35 de tone) unul fiind construit din lemn, fapt ce a favorizat extinderea imediata a incendiului.

A fost solicitat sprijinul SVSU Pancota care a venit cu 2 autospeciale și SVSU Siria cu o autospeciala. În total au intervenți 9 pompieri militari (1 ofițer și 8 subofiteri) și 10 voluntari”, spune George Pleșca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

A ars în totalitatea unul dintre depozite și în acest moment se acționează pentru stingerea ultimelor focare de incendiu.

La finalul operațiunilor de intervenție se va face cercetarea la fața locului pentru stabilirea cauzei probabile a incendiului.

Adauga comentariu