Incendiu la fabrica Feroneria din municipiul Arad!

Un incendiu a izbucnit, luni, după-amiaza la Fabrica Feroneria din municipiul Arad. A luat foc cuva de galvanizare și acoperișul. La fața locului s-a deplasat Detașamentul Arad, cu doua autospeciale, un echipaj CBRN, un echipaj SMUD, 10 Subofițeri și un ofițer.

„Incendiul este localizat. În interiorul halei la stația de galvanizare este stins.  Se lucrează la stingerea incendiului la acoperișul halei. Acesta se manifesta pe aproximativ 200 mp cu degajare mare de fum din cauza materialului de construcție ( bitum, iluminatoare din material plastic)”, a declarat Ruxanda Klein, purtător de cuvânt al ISU Arad.

UPDATE Ruxanda Klein, purtător de cuvânt al ISU Arad, a mai declarat: „După aproximatv o ora de intervenție, incendiul a fost lichidat. Au ars șapte cuve de galvanizare din interiorul halei, pompierii militari salvând cele 53 de cuve rămase in hala fabricii. De asemena a ars aproximatv 200 mp din acoperiș. La aceasta ora, salvatorii îndepărtează elementele negative ale incendiului. Cauza probabilă este in curs de stabilire”.

Adauga comentariu