Înainte de a fi mazilit, Mihai Fifor şi-a anunţat demisia din funcţia de ministru al Apărării

Senatorul de Arad Mihai Fifor a anunţat că demisionează din funcţia de ministru al Apărării. Decizia acestuia vine ca urmare a faptului că urma să fie remaniat, în urma şedinţei Comitetului Executiv al PSD ce are loc la această oră.

Fifor a declarat că a discutat cu premierul Viorica Dăncilă şi cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi că aceştia au fost de acord cu depunerea mandatului.

„Am încercat să fac un mandat cât se poate de bun. Pe de altă parte, am făcut o analiză foarte serioasă. Am văzut ce s-a întâmplat în ultimele luni și am considerat că pot să merg în echipă la partid să încercăm să pregătim cei doi ani foarte grei care urmează. E nevoie să pregătim echipa pentru proiectele acestea importante. I-am rugat pe doamna prim-ministru și pe dl președinte Dragnea să fie de acord să-mi depun mandatul”, a spus Mihai Fifor, la Palatul Parlamentului.

Mihai Fifor ar urma să fie înlocuit la conducerea Ministerului Apărării Naţionale cu deputatul arădean Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.

Adauga comentariu