Ilie Cheșa, ales președinte al organizației municipale a PSD Arad

Conducerea PSD Arad s-a reunit în cursul acestei dimineți la Chișineu Criș într-o ședință de analiză a Biroului Permanent Județean. Ilie Cheșa a fost ales președinte al organizației municipale.

„Mulțumesc colegilor din PSD Arad, care astăzi, în ședința Biroului județean desfășurat la Chișineu-Criș, mi-au acordat votul lor, în unanimitate, pentru funcția de președinte al organizației municipale. Este o mare responsabilitate, pe care am decis să mi-o asum în urma discuțiilor pe care le-am avut cu președintele PSD Arad Mihai Fifor, președintele executiv Florin Tripa și senatorul Eusebiu Pistru, care m-au asigurat de tot sprijinul lor.

Nu va fi ușor, dar niciodată nu am fugit de muncă și sunt pregătit să reconstruiesc, alături de colegii mei, organizația municipală a PSD Arad, care va avea ca obiectiv să câștige alegerile în 2024, fie că vorbim de cele locale, parlamentare sau prezidențiale”, a declarat Ilie Cheșa.

Ședința a coincis și cu alegerile pentru președinția organizației Chișineu Criș. Conform rezultatelor votului intern, Adrian Mladin este începând de astăzi președintele filialei Chișineu-Criș, una dintre cel mai puternice organizații social-democate din județ.

Adauga comentariu