Îl numesc parc, deși e un smoc de iarbă. Mirosul de „rahat”și poziționarea parcului „Tudor Arghezi”, motive ca arădenii să nu-l frecventeze

În sensul giratoriu din zona Intim avem cică un parc. Se numește „Tudor Arghezi” și dacă administrația locală a municipiului nu demara ceva lucrări în zonă, trecea neobservat. Lauda reprezentanților administrației locale a readus în prim-plan această zonă. Mulți arădeni habar nu aveau că în giratoriul de la Intim există un parc. Cel puțin la modul teoretic, că practic...

De altfel, mirosul degajat în zonă și traficul rutier intens fac din acest parc unul nefrecventabil. Deși zona este una plină de blocuri, arădenii nu se înghesuie să vină aici. Este imposibil să vezi aici un bunic cu nepotul sau niște părinți ducându-și copiii în acest așa-zis parc. Mașinile vin din toate direcțiile, iar lipsa unei împrejmuiri face ca prezența celor mici să fie un real pericol.

Singurii care se simt în largul lor pe băncuțele de aici sunt boschetarii care de voie, de nevoie apelează la băncuțele amplasate aici.

Cum ăștia de prin Primăria Arad nu prea au cu ce să se laude pe rețelele sociale, că „nema” investiții serioase, profită de orice vopsea dată pe un gard. Așa au scos în față chestia aia pe care ei o numesc parcul „Tudor Arghezi”. O belitură de parc ce se străbate în câteva zeci de secunde de la un capăt la altul.

Adauga comentariu