I-a murit mama, iar tatăl nu are bani de sicriu și haine. Arădenii, solicitați să ajute!

 

Un tată din Arad are nevoie de ajutor pentru a-și înmormânta soția care a decedat după o lungă suferință. Alături de tată a rămas o fetiță de nouă ani.

„O fetita de 9 anișori din Arad mai exact din Micălaca a rămas fără mămica ei care a decedat aseară, la ora 19:00, la Spitalul Județean Arad, în urma stări de sănătate foarte gravă, fiind în comă de o lună de zile. Micuța merge la școala a fost și este ajutata de Asociația Șansa Schimbarii, președintele fiind doamna Oana Morcan, starea materială este foarte slaba, iar tată lucrează cu ziua pentru a întreține familia. Cei care doriți și puteți să ne ajutați pentru ai cumpăra sicriu și haine! Numărul meu de contact este: 0755503549”, este unul dintre meajele postate pe facebook de către Valentin Căldăraș, care s-a alăturat să ajute!

Pe pagina de Facebook a Oanei Morcan este următorul mesaj:

„Pe Sara am cunoscut-o mai bine prin Asociația Sansa Schimbării..e un copil minunat, vesel...senin..pe care viata o încearcă intr-un mod ...mult prea dureros si greu de inteles la vârsta ei:((.

In această seară..mamica ei Roxana Antal a plecat...mult prea devreme intr-un loc mai bun..

E nevoie de mobilizare umană..pentru a sprijini tatăl să poată face funeraliile asa cum se cuvine.

E imposibil pentru familie întrucât nu au realizat deloc venituri...de aceea vă rog pe fiecare care considerati să vă aduceți in minim de aport.

Imi vine foarte greu să fac un asemenea apel..e atipic felului în care noi acționăm..însă viața uneori impune si astfel de demersuri..

Să ridicăm o rugăciune pentru sufletul ei..iar pentru puiul rămas..nădăjduiesc să aibă mângâiere!”.

Adauga comentariu