Horea Timiş, noul director al DSP Arad, numit coordonator Covid peste patru judeţe

Horea Timiş, proaspătul director al DSP Arad, a fost numit coordonator Covid peste alte trei judeţe din partea de Vest a ţării.

„Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru l-a numit, prin Ordin, pe dr. Horea Sorin Timiș pe funcția publică de conducere de director executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad, pe perioada stării de urgență. Domnul Horea Sorin Timiș va îndeplini și funcția de coordonator pentru gestionarea situației COVID-19 al Regiunii de dezvoltare Vest, ce cuprinde județele: Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș. Din această poziție, domnul Timiș va asigura coordonarea regională în vederea punerii în aplicare, în mod unitar, a metodologiei emise de Institutul Național de Sănătate Publică, Ministerul Sănătății cât și a documentelor militare. De asemenea, va reprezenta, în raport cu Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, punctul de vedere al tuturor județelor din zona arondată și modul de aplicare al tuturor deciziilor în mod unitar”, au spus reprezentanții Prefecturii Arad.

Horea Timiş a fost numit director al DSP Arad (de combinaţiile politicie vom scrie după ce va trece pandemia) în urma demisiei lui Constantin Cătană.

Adauga comentariu