Grupul italian Guala Pack va investi 17 milioane de euro într-o nouă unitate de producție în judeţul Arad

Grupul italian Guala Pack, lider mondial in fabricarea ambalajelor flexibile din materiale plastice pentru industriile alimentară și farmaceutică, va investi 17 milioane de euro într-o nouă unitate de producție de laminat flexibil în România.

Acesta își propune să-și consolideze poziția pe piața Europei emergente, prin construirea unei noi fabrici pentru producția de laminat flexibil , care va satisface cererea tot mai mare din partea întregii regiuni.  

,,Grupul este prezent în România din anul 2011, prin intermediul fabricii situate în zona industriala Nădab, unde produce ambalaje și recipiente preformate si care in prezent isi desfasoara activitatea cu peste 300 de angajati. Construcția noii unități de producție a laminatului flexibil pentru ambalaje se înscrie în planul de investiții al Guala Pack privind extinderea afacerilor din România și din țările învecinate, pe fondul cererii în creștere în întreaga regiune si va beneficia de cea mai performanta tehnologie de imprimare in policromie, masini de imprimat si laminat pentru polipropilena, polietilena,, a declarat  Aniela Mladin, director general Guala Pack Nadab.

 Noua unitate de productie isi va incepe activitatea la sfarsitul acestui an, cu o echipa formata din circa 30 de persoane. 

 Fondat în 1986 la Alessandria, Italia, de familia Guala, grupul italian se numără printre principalii furnizori de ambalaje flexibile industriile alimentară și farmaceutică din lume. Guala Pack deține fabrici în Italia, România, Ucraina, SUA, Mexic, Brazilia, Chile, China și Costa Rica.

Adauga comentariu