Greaţă totală! Falcă și-a dat semnătura împotriva penalilor chiar la cortul pentru care a dat ordin de demolare!

Primarul Gheorghe Falcă este de-a dreptul tupeist. A demonstrat acest lucru de-a lungul anilor, iar astăzi, joi, 2 august, a mai "inscris" o dată la capitolul nesimţire.

A chemat presa la biroul lui din Palatul Administrativ, iar după ce a povestit despre "marile" realizări fără de care Aradul nu putea "resipra" a ajuns la adevăratul motiv pentru care organizase conferinţa: merge să semneze pentru campania "fără penali in funcţii publice", campanie demarată de USR.

Nu a făcut acest gest in cele cinci luni scurse de la debutul acestei campanii, ba mai mult, a dat ordin ca acel cort, amplasat in faţa magazinului Ziridava, să fie demolat. A invocat, in urmă cu câteva săptămâni, lipsa de autorizaţie.
Astăzi a mers, fără nicio jenă, cu o atitudine demnă de un baron local, să iși pună iscălitura pe una din liste. 

In decursul acestei campanii de strângere de semnături, mai mulţi primari ai PNL din judeţ au pus poliţștii locali să ii "hâșâie" pe cei ce voiau să strângă semnături. Falcă nu avut nicio reacţie la aceste acţiuni, insă astăzi a schimbat "placa".

A semnat, iar apoi a venit cu niște "vrăjeli" ieftine, ce caracterizează un politician care iși schimbă tactica. In fapt, prin acest gest, Gheorghe Falcă a incercat să dea o lovitură de imagine și cel mai probabil va rămâne cu lovitura, insă in moalele capului...

Adauga comentariu