„Grădinarii” de la P.P. 14 au strâns bani pentru familiile defavorizate din Vărşand. Totul, în cadrul „Târgului de Crăciun în familie”

O nouă ediţie a proiectului educaţional “Târg de Crăciun în familie” a fost organizată, joi, de Grădiniţa P.P. Nr. 14 Arad. În proiect s-au implicat un număr mare de părinţi, cadre didactice şi copii. Scopul a fost de  a sprijini acţiunile de voluntariat din comunitatea în care trăim.

„Crăciunul este una dintre ocaziile perfecte pentru acest lucru. Crăciunul este familie, păstrarea tradiţiilor, este dăruire, bucurie, speranţă şi magie.

Donaţiile care s-au făcut, în valoare de 9000 lei, sunt destinate celor 17 copii din familii defavorizate din localitatea Vărşand, judeţul Arad.

Dorim să mulţumim tuturor pentru implicare, dar mai ales formaţiei West Music care în fiecare an ne colindă şi ne dăruiesc din sufetele lor mari. Mulţumiri aducem şi d-lui Zoltan Narai, care ne-a pus la dispoziţie corturile şi mesele, precum şi d-lui Gheorghe Gelu Ailoaie, care a asigurat iluminatul, pentru a desfăşura târgul în cele mai bune condiţii.

Dumnezeu va fi cel care va rasplati tuturor celor care, azi, au oferit un exemplu de umanitate semenilor, dar mai ales copiilor”, a declarat Flavia Dărău, director Grădiniţa P.P. Nr. 14 Arad. 

Adauga comentariu