Gică Popescu, în vizită la Pediatrie 2. A oferit cadouri micilor pacienţi!

Gică Popescu a ajuns la Arad şi a ales ca înainte de meci să viziteze secţia Pediatrie 2 a Spitalui Clinic Judeţean Arad. Acolo s-a întâlnit cu Anamaria Popa, preşedinta Cetăţii Voluntarilor, directorul DSP Arad, Horea Timiş, cadre medicale şi cu micuţii pacienţi.

„Gheorghe Popescu  ne-a vizitat astazi la Pediatrie 2 pe aripa renovata, aducandu-le micilor pacienti daruri. In urma vizitei la sectia  modernizata legenda Gica Popescu a fost surprins de cât de frumos poate fi un spital din Arad ce își tratează cei mai mici dintre pacienți. Modest și uimit de fiecare detaliu pus cu drag in tratarea celor mici  "Baciul" a felicitat și mulțumit tuturor sponsorilor si donatorilor pentru tot ce avem astazi la Arad”, a declarat  Anamaria Popa.

Direcotrul DSP Arad a scris şi el un mesaj pe site-ul de socilaizare Facebook: „Azi cu Gică Popescu & Co am vizitat sectia de Pediatrie de la SCJU Arad reabilitată de Cetatea Voluntarilor proiect condus impecabil de Ana Maria Popa. Cu acestă ocazie Gică a transmis și un salut colegilor din DSP Arad  pentru că Aradul are ce are cu fotalbalul, suntem cunoscuti la București că deschidem stadioanele” .

Gică Popescu a fost însoţit de fostul fotbalist Tiberiu Curt. 

FOTO: Dora Deak

 

Adauga comentariu