Gheorghe Seculici, reales vicepreședinte la nivel național al Camerei de Comerț și Industrie

Gheorghe Seculici a fost reales vicepreședinte la nivel național al Camerei de Comerț și Industrie, pentru încă cinci ani. La baza acestei realegeri stau rezultatele obținute de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad pe care o conduce.

„La Arad am reușit să organizăm un sistem de târguri, expoziții, conferințe și evenimente de mare vizibilitate nu doar la nivel regional sau national, ci și pe plan internațional.

Parteneriatul cu administrația locală este o garanție suplimentară a succesului evenimentelor pe care Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad le organizează cu o frecvență aproape lunară, la Expo Arad, cel mai mare centru expozițional din țară, din afara capitalei.

De asemenea, parteneriatele externe ale Camerei de Comerț din Arad, cu spațiul chinezesc, Italian, ungar, sârbesc, au consolidat performanțele economice și recunoașterea publică a Camerei de Comerț din Arad.

Mă onorează încrederea colegilor mei, iar faptul că am fost reales vicepreședintele Camerei Naționale mă determină să continuăm, împreună cu echipa de la Arad, să consolidăm proiectele în derulare la nivel national și să contribuim, cu potențialul Aradului, la rezultatele bune de la nivel national”, a declarat Gheorghe Seculici.

Adauga comentariu