Gheorghe Feieş părăseşte, după un sfert de secol, Primăria Sebiş. S-a emis ordinul de încetare a mandatului

Gheorghe Feieş, unul dintre cei mai longevivi primari din judeţul Arad, a părăsit Primăria Sebiş. Prefectura Arad a emis ordinul de încetare a mandatului, în urma deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

“Prefectul județului Arad, Florentina Horgea, a emis Ordinul nr. 138/ 2018, privind încetarea de drept a mandatului de primar al orașului Sebiș, funcție ocupată de Gheorghe Petru Feieș. Încetarea mandatului de primar al orașului Sebiș survine în urma solicitării Agenției Naționale de Integritate nr. 3039/G/II din 31.01.2018, care a stabilit starea de incompatibilitate în care s-a aflat primarul Gheorghe Petru Feieș”, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Arad.

Gheorghe Feieş a fost declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate, decizie pe care a contestat-o în instanţele de judecată. Decizia finală a ÎCCJ a venit în cursul lunii ianuarie, iar acum, Prefectura Arad a emis ordinul de încetare a mandatului.

Gheorghe Feieş a deţinut funcţia de adminsitrator al unei societăţi comerciale, simultan cu funcţia de primar. Acesta a fost primar al oraşului Sebiş, în două perioade: august 1989-2000 şi 2004-2018, adică 25 de ani.

Adauga comentariu