Gheorghe Falcă s-a comparat cu Iisus, apoi ne-a dat „block” pe Facebook

Primarul Gheorghe Falcă este supărat pe noi și pe cei care nu-i „cântă în strună” zi de zi. După ce a fost în „viitor”, în capitala Japoniei, edilul a revenit, în prezent, pe plaiurile pe care le administrează.

Este „turat” pe toți cei care-l critică, fie și printr-o simplă postare pe rețelele sociale. Așa că a stat el, a cugetat prin Tokyo, a venit acasă și a demarat operațiunea „block”.

Sătul să tot vadă postări cu gunoaiele din Arad, cu drumurile de pământ ale orașului pe care, cică, îl administrează, sătul să tot se trezească dimineața cu „share-uri” ale unor subiecte de presă incomode a trecut la eliminarea din listă a „dușmanilor”.

Materialul publicat de ziardearad.ro care l-a scos din minți pe Gheorghe Falcă e cel în care făceam o paralelă între „viitorul” din Japonia și străzile inundate ale orașului (citește aici: Falcă e în „viitor”, în Japonia. Noi, în prezent, în Arad, cu străzile inundate după o ploaie de jumătate de oră! (VIDEO)).

Nu a stat mult pe gânduri și ne-a dat „block”. Crede că dacă el nu vede realitatea din oraș, nu o va mai vedea nimeni. Crede că dacă el nu citește materialele publicate de noi, nu o va mai face vreun arădean.

În plus, Falcă s-a supărat atât de tare și pe suporterii UTA-ei, care în lipsa lui au „inaugurat” stadionul UTA – încât a considerat necesar să se compare cu Iisus. Da, chiar cu Iisus!

A mers la o emisiune televizată și a debitat-o pe asta: „Desigur, nu îmi convine să fiu înjurat de suporteri. Dar, să nu uităm că și Iisus Hristos a vindecat zece leproși, însă doar unul s-a întors să-i mulțumească“. No, mai aveți cuvinte....?  

Adauga comentariu