Gheorghe Falcă, operat din cauza cancerului!

Europarlamentarul Gheorghe Falcă a fost operat din cauza cancerului. Acest lucru s-a întâmplat în primăvara anului trecut, însă abia acum fostul primar al municipiului Arad a decis să fac public coşmarul prin care a trecut. Acesta a postat pe reţelele sociale un mesaj prin care susţine alocarea din partea Parlamentului European a unor sume mai mari pentru diagnosticarea timpurie a acestei boli.

Falcă nu a dat mai multe detalii despre organul afectat, însă lasă să se înţeleagă că a trecut cu bine peste acel moment,  

“Fiecare zi, fiecare oră și fiecare clipă câștigată în lupta cu cancerul înseamnă tot atâtea șanse și speranțe de vindecare. Cu cât diagnosticul e pus mai devreme, cu atât mai repede începe bătălia pentru a rămâne împreună cu cei dragi. Ei, copiii noștri, familia, prietenii, ne țin în viață și ne redau puterile prin speranța și rugăciunile lor. Am înțeles asta în aprilie 2019, când am fost diagnosticat, iar apoi operat de cancer”, a postat europerlamentarul Gheorghe Falcă, pe reţeaua Facebook.

Adauga comentariu