Gheorghe Falcă își trece realizările în revistă

Orice se spune pe la colțuri se vede de la o poștă că avem un primar care începe să pună preț pe el și pe sitlul vestimentar pe care îl adoptă. Să fie oare faptul că la o anumită vârstă, așa când trecem de prima tinerețe, ne apucă o criză? Drept e că e mai evident la bărbați că ei după 40 de ani încep să își facă probleme, nici noi doamnele nu suntem departe, dar e bine să arătăm spre ei. Că noi facem schimbări de look de mai multe ori în viață. Unii iau măsuri, fac sport, își schimbă vestimentația pentru a nu arăta că anii au trecut.

Primarul Gheorghe Falcă arată pe zi ce trece mai bine, parcă întinerește. A început el în urmă cu ceva ani să se îngrijească însă acum e fain fecior, nu o zic eu… vorbește lumea. Aseară, învitat la o emisiune a unui post local de televiziune în care vorbea despre lucrările la stadion, Falcă a avut o apariție de revistă, o ținută vestimentară de băiat ieșit la „agățat”.  

Băiat ce se respectă și vrea să fie în prima linie. Nu criticăm, chiar admirăm atitudinea feișănistului la a doua tinerețe.

Lucrarea de la stadion trebuia finalizată de mult, de firma de casă a PDL (PNL) Tehnodomus. Dacă ne gândim că firma respectivă a prins o castană de la Emil Boc, construirea unui cimitir în municipiul Cluj Napoca, poate că banii de modă vin și din municipiul de pe Someș.

 

 

Comentarii

florea

13.10.2018 12:29

Un mărmânt, chiar foarte bine îngrijt, rămâne exact ceea ce este. Adică, un mormânt. Sigur Falcă nu este un mormânt, iar eu nu sunt în măsură a-i judeca faptele, dar în ceea ce privește „bilanțul” sugerat de titlu, putem cu toții aprecia micimea caracterului din care acestea(faptele) au ieșit. Cât despre fapte, el singur va da socoteală. Negreșit. Și noi la fel. 

Adauga comentariu