Gheorghe Falcă își trece realizările în revistă

Orice se spune pe la colțuri se vede de la o poștă că avem un primar care începe să pună preț pe el și pe sitlul vestimentar pe care îl adoptă. Să fie oare faptul că la o anumită vârstă, așa când trecem de prima tinerețe, ne apucă o criză? Drept e că e mai evident la bărbați că ei după 40 de ani încep să își facă probleme, nici noi doamnele nu suntem departe, dar e bine să arătăm spre ei. Că noi facem schimbări de look de mai multe ori în viață. Unii iau măsuri, fac sport, își schimbă vestimentația pentru a nu arăta că anii au trecut.

Primarul Gheorghe Falcă arată pe zi ce trece mai bine, parcă întinerește. A început el în urmă cu ceva ani să se îngrijească însă acum e fain fecior, nu o zic eu… vorbește lumea. Aseară, învitat la o emisiune a unui post local de televiziune în care vorbea despre lucrările la stadion, Falcă a avut o apariție de revistă, o ținută vestimentară de băiat ieșit la „agățat”.  

Băiat ce se respectă și vrea să fie în prima linie. Nu criticăm, chiar admirăm atitudinea feișănistului la a doua tinerețe.

Lucrarea de la stadion trebuia finalizată de mult, de firma de casă a PDL (PNL) Tehnodomus. Dacă ne gândim că firma respectivă a prins o castană de la Emil Boc, construirea unui cimitir în municipiul Cluj Napoca, poate că banii de modă vin și din municipiul de pe Someș.

 

 

Adauga comentariu