Gheorghe Falcă a câștigat un nou mandat de președinte al PNL Arad

Peste 2 400 de liberali au hotărât că merg mai departe cu Gheorghe Falcă președinte. La eveniment a fost prezent și Ludovic Orban, care a fost impresionat de alegerile de la Arad: „Îmi crește inima când vă văd: forță, determinare, capacitatea de a câștiga”.

 

Cu prim-vicepreședinții Iustin Cionca și Geanina Pistru alături, Falcă a declarat: Această echipă va aduce zeci de mii de voturi și le va întoarce prin fapte pentru oameni, pentru o viață mai bună!”.

Iar Iustin Cionca a spus că: „PNL Arad funcționează nu doar ca o echipă, ci ca o mare familie, un mare grup de prieteni care se reunesc din plăcere și muncesc pentru obiective comune.”

Discursul președintelui Gheorghe Falcă a continuat: ,,am pus pe mine haina de politician după ce am croit bine haina de om! Îi îndemn pe tinerii din politică să croiască bine haina de om și să nu o dea jos când fac politică.”

Gheorghe Falcă a vorbit despre o guvernare efcientă, despre greutățile pandemiei și redescoperirea libertății, despre responsabilitatea pentru alții și a îndemnat oamenii să se vaccineze.

„A trebuit să țin mulți ani steagul acestui oraș și nu am ajuns în Parlament sau Guvern. Astăzi nu mai duc acest steag, dar vă mulțumesc pentru că încă mă acceptați în fața dumneavoastră.”

Comentarii

undeebulsimt

18.07.2021 22:58

Alti ani de "Divide Et Impera"!!! MM 

Adauga comentariu