Gheorghe Falcă are un scor rușinos în sondajul comandat chiar de PNL! Între 3 și 5%!

Liberalii au primit datele sondajului comandat la nivel național și pentru care partidul a plătit nu mai puțin de 300.000 de euro! Conform presei contrale, scorurile obținute de unii dintre liberalii care vor să acceadă pe listele pentru Parlamentul European, sunt rușionoase. Publicația stiripesurse.ro a dezvăluit că primarul Aradului, Gheorghe Falcă, este cotat cu un procent cuprins între 3 și 5 la sută.

„Antonescu are un scor de 33%, mult peste scorul PNL. O altă mare surpriză este Vasile Blaga, cel care ar avea 14%, conform surselor noastre, iar fosta sa colegă de președinție din timpul PNL-ului condus bicefal, Alina Gorghiu are 27%. Restul candidaților, în frunte cu Mircea Hava, Gheorghe Falcă, Cristian Bușoi, Marian Petrache sau Siefgried Mureșan au un scor cuprins între 3 și 5 procente. Scorul este unul foarte mic, raportat la potențialul partidului”, scriu jurnaliștii de la stiripesurse.ro.

Gheorghe Falcă a anunțat că va renunța la Primăria Arad pentru un loc de europarlamentar, însă după ce datele acestui sondaj vor fi analizate serios, s-ar putea să existe unele probleme. Este greu de crezut că un om politic cu o apreciere de cel mult cinci procente poate emite pretenții la un loc eligibil pe lista de europarlamentare.

Acest sondaj ar urma să fie unul din criteriile de bază pentru stabilirea locurilor pe listă.  

Comentarii

Ioan Teudan

28.01.2019 18:14
Prevad traseul olteanului demolator ''dottore'' falca : Popa Sapca ( sef de camera ) , Brad ( la sapa ) , Didesti ( chemarea strabunilor ) !

Adauga comentariu