Gazonul de pe arena „Francisc Neuman” lasă de dorit şi se încadrează la categoria „scump şi de proastă calitate”

Mai mulţi suporteri ai UTA-ei se arată nemulţumiţi de gazonul de pe arena Francisc Neuman, stadion aflat în construcţie de aproape şase ani! Aceştia susţin, iar în sprijinul spuselor au făcut publice şi câteva fotografii, că lucrarea, cel puţin în ceea ce priveşte suprafaţa de joc, se încadrează la categoria „scump şi de proastă calitate”, o sintagmă cu care arădenii, din muncipiu şi judeţ, au fost obişnuiţi de ani buni.

O reacţie a autorităţilor, în speţă Primăria Arad, s-ar încadra, în cel mai fericit caz, la categoria „nu am recepţionat încă lucrarea”, însă e cert că trebuie făcute verificări serioase.

De-a lungul anilor, lucrări de mântuială au făcut să iasă la iveală proasta gestionare de către autorităţi a relaţiei cu firmele care au executat lucrările. Lipsa de măsuri din momentul constatării deficienţelor, mergându-se pe principiul „e bine şi aşa”.   

Gazonul de pe noua arenă a Aradului a  fost montat, cu tot cu sistemele prevăzute în contract, însă în anumite locuri arată destul de „şifonat”. Sunt locuri în care iarba nu a crescut şi lasă împresia unei suprafeţe „forjată” bine de tot, fără ca aici să se fi disputat vreun meci de fotbal sau fără să fi avut loc alte evenimente.

Foto: Turi Gabor Petru

Adauga comentariu