Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială a ajuns la o nouă ediție. Laura Andreș va reprezenta Aradul!

Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială, un eveniment care are loc într-o locaţie pe măsură şi anume Ateneul Român, se va desfășura în această lună. Sufletul acestei gale este preşedintele Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR), Doru Buzducea, care alături de echipa sa şi de Ambasadorul Excelenței în Asistență Socială, Andreea Marin, o fac unică, putem spune regală.

Astfel, marți, 15 martie 2022, va avea loc Gala, eveniment de înaltă ținută devenit o tradiție pentru toți cei care activează în domeniul social.

Organizat de Colegiul Național al Asistenților Sociali (CNASR), cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenței Sociale, evenimentul  recompensează performanța și excelența celor mai merituoși asistenți socialisi a personalităților care au avut o contribuție deosebită la promovarea asistenței sociale.

Ediţia din acest an va aduce în lumina reflectoarelor asistenţii sociali sau personalităţi care s-au remarcat prin devotamentul faţă de profesie, precum şi prin munca cu comunităţile şi beneficiarii pe care i-au deservit în timpul uneia dintre cele mai obositoare şi incerte perioade din istoria recentă,  perioada pandemică 2020-2021.

Laura Andreș este reprezentanta asistenților sociali din Arad la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială.

„Trimitem în anul acesta la Gala Excelentei în Asistență Socială, un asistent social cu tradiție în munca socială în persoana dnei Laura Andres- asistent social principal. Asistent social din vocație pentru bine și pentru oameni, dna Andreș are o activitate amplă de asistență socială atât în municipiul Arad cât și în județ, începând cu 1996. Este în prezent Coordonatorul activității Centrului de Zi Pentru Copii Oaza Copiilor «Oaza Copiilor» și asistent social la Fundația Româno-Germană unde coordonează activitățile de asistență socială în 2 Centre de Consiliere și Sprijin pentru Persoane Vârstnice. De asemenea este și președintele sucursalei teritoriale ale Colegiului Național al Asistenților Sociali. Suntem încredințați că dna Andreș va fi apreciată și la București așa cum este apreciată și pe plan local și îi urăm mult succes”, a declrat Raul Stepan – vicepresedinte sucursala Arad a Colegiului Nașional al Asistenților Sociali.

Sufletul acestui eveniment, Doru Buzducea este profesor universitar, decanul Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială din cadrul Universităţii Bucureşti şi mereu s-a implicat ca domeniul în care profesează să exceleze.

„Pandemia de coronavirus a fost pentru asistenţii sociali o perioadă plină de provocări. În această perioadă au fost foarte multe exemple din munca asistenților sociali care au demonstrat cât de importantă este această profesie. Oricât de dificile au fost circumstanțele, asistenții sociali au asigurat beneficiarilor lor servicii profesionale în situaţii deosebite. Asistenții sociali au arătat mai mult ca niciodată că sunt rezilienți și dedicați muncii lor. Pentru aceste fapte asistenţii sociali merită toată recunoştinţa umană dar mai ales profesională”, a declarat Doru Buzducea.

Adauga comentariu