Gala Excelenței Bănățene, dedicată Revoluției Române declanșate la Timișoara

Gala Excelenței Bănățene 2019 va fi dedicată în acest an Revoluției Române declanșate la Timișoara.

„Anul 2019 este un an special deoarece are loc comemorarea a 30 de ani de la Revoluția Română declanșată la Timișoara (1989-2019). Motiv pentru care s-a dorit ca ediției din acest an a Galei Excelenței Bănățene să i se ofere un caracter special și solemn, fiind organizată în ajunul zilei Revoluției de la Timișoara și a Libertății Timișoarei și României (14 decembrie, ora 18.30, ultima sâmbătă înainte de data comemorării declanșării Revoluției Române de la Timișoara), în cladirea cea mai reprezentativă a Timișoarei (Teatrul National/Opera Română) și păstrând caracterul de gală, pe modelul premiilor Nobel: Gală. Concert. Dineu”, declară organizatorii.

Obiectivul principal al Galei Excelentei Banațene este de a evidenţia şi recunoaşte personalităţile Timişoarei şi Banatului, cu cele mai evidente şi valoroase realizari în domeniile lor de activitate (realizari fie ale ultimului an, fie ale întregii cariere). Gala Excelenţei Banatene este un podium al premierii rezultatelor exceptionale obtinute si nu o rampa de lansare. Trebuie sa ne reamintim permanent acest lucru cand ne hotaram sa facem sau sa sustinem propuneri.

Programul artistic este organizat de către Dna Hellen Ganser (Opera Romana din Timişoara), cu suportul şi a Facultăţii de Muzică şi Teatru din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara.

Gala Excelenței Bănățene este organizată de către Consiliul pentru Excelență Timișoara (Academia Română filiala Timiș, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea Politehnică Timișoara, Universitatea de Medicină și Farmacie Timișoara, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului), cu implicarea și susținerea Marii Loje Naționale din România.

„Gala Excelenței Bănățene fiind un eveniment extrem de important al Timișoarei, în an comemorativ, suntem onorați de a avea confirmarea participarii din partea unor personalități marcante ale Timișoarei, Banatului și României: membri ai corpului diplomatic, ambasadori, personalitati din zona academica, culturala, sociala si de business. Avem privilegiul de a avea ca invitat special pe E.S. Marele Maestru al Marii Loji Nationale din Romania, Prof.Univ.Dr. Radu Bălănescu, alături de membrii Marelui Consiliu. Gala Excelenței Bănățene este un eveniment public. Orice organizaţie şi orice membru al comunităţii poate participa la eveniment, prin achiziţionarea de bilete sau participarea ca partener, sponsor sau susţinator. Rezervarea locurilor se face în ordinea efectuarea rezervării şi a plătii, pe criteriul primului venit, primul servit. Numele tuturor participanţilor la eveniment (an comemorativ, 2019), vor fi înscrise în Carta Recognita”, mai declară organizatorii. 

Valoarea unui bilet: 250 lei (sală si balcon 2);

Lojele și avanlojele (balcon1) sunt rezervate partenerilor/sponsorilor.

Rezervarea biletelor se poate face direct la Cristian Casapu si Anton Iuhasz, pe email: galaexcelenteibanatene@gmail.com.

 

Adauga comentariu