Furt la Spitalul Judeţean Arad! Un bărbat a dat atacul pe secţia ATI! (VIDEO)

Un bărbat a intrat în vestiarul secţiei Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Arad. Acesta a fost surprins la furat de o asistentă, moment în care s-a făcut nevăzut. Alertaţi, agenţii firmei care asigură paza unităţii medicale, au fugit după bărbat. Acesta nu a mai fost prins, iar poliţiştii arădeni au deschis o anchetă.

„În această dimineață – n.r. luni, s-a prezentat la sediul Poliției o femeie în vârstă de 51 de ani, care a reclamat că ar fi fost amenințată cu acte de violență de un bărbat, în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Efectuam cercetări pentru identificarea autorului în vederea luării măsurilor legale ce se impun, de către unitatea de Parchet competentă”, a declarat Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Deocamdată nu se ştie ce a reuşit bărbatul să fure, ancheta fiind în derulare. Incidentul s-a petrecut în cursul dimineţii de duminică, în jurul orei 05,20.

Nu se ştie cum de hoţul a înşelat vigilenţa oamenilor de la pază, însă acesta a pătruns nestingherit pe secţia ATI. De asemenea, firma care asigură paza spitalului, a deschis o anchetă internă pentru a analiza modul în care agenţii au acţionat.

Adauga comentariu