A furat 100.000 de euro și a plecat cu ei acasă. Polițiștii au recuperat o mare parte din bani!

În urma unei percheziții efectuate la data de 12 mai a.c., de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, la domiciliul unui bărbat de 40 de ani, din municipiul Arad, bănuit de furt calificat, au fost ridicați 80.000 de euro.

Din cercetări, a reieșit faptul că în noaptea de 8/9 mai a.c., în timp ce se afla la domiciliul victimei și profitând de neatenția acesteia, bărbatul ar fi sustras suma de aproximativ 100.000 de euro.

,,Prejudiciul a fost parțial recuperat și restituit păgubitului, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat", spun reprezentanții IPJ Arad.

În prezent acesta este reținut într-o altă cauză, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, cu propunerea luării unei măsuri preventive. Polițiștii continuă cercetările în vederea probării întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale. Activitatea a beneficiat de sprijinul Serviciului Criminalistic.

Amintim că bărbatul cercetat pentru un furt de 100.000 euro dintr-o locuință din Arad a încercat să dea mită 12.000 de euro unui polițist.

Adauga comentariu