Fundația Francisc Neuman a ajutat sute de persoane cu alimente de bază și produse de igienă

Fundația Francisc Neuman a demarat proiectul #PROTECT  pentru a veni în sprijinul familiilor nevoiașe aflate în situații de risc datorită restricțiilor generate de Covid-19. În cadrul acestuia a mai avut loc sâmbătă o nouă acţiune.

În cadrul acțiunii în decursul a șase ore (10:00-16:00) un număr de 25 de familii (însumând 122 de persoane din care 75 copii) au beneficiat de pachete cu alimente de bază și produse de igienă la Școala Gimnazială Ilarion Felea.

“Toată acțiunea a fost posibilă datorită partenerilor care au finanțat și susținut printr-un efort comun cauza: Asociația Biserica Creștină Adoram, Școala Gimnazială Ilarion Felea, Fundația Eben-Ezer Moldovan, Asociația Give First - Westfield Arad și Selgros Arad. Mulțumim autorităților locale care s-au alăturat și au asigurat ordinea în spațiul public: reprezentanții Poliției Locale Arad - Agent principal M. F. și Agent superior A. C., Inspectoratului Poliției Județene prin Secția 1 de Poliție, Aurel Vlaicu! De asemenea mulțumim voluntarilor care s-au implicat atât din comunitatea Checheci, cât și din organizațiile menționate mai sus! Și cel mai important: mulțumim Bunului Dumnezeu care ne-a dat condiții favorabile și vreme frumoasă pentru a nu fi necesară amânarea acțiunii! Sperăm să putem repeta o astfel de acțiune în curând!”, a declarat Charles De Vegvar - fondator Fundația Francisc Neuman.

“Este de apreciat efortul voluntarii implicați din comunitate, care au investit din resursele lor pentru a sprijini suflete la fel de prețioase! Le mulțumim! A fost minunat să aud copiii beneficiari spunând că vor să învețe, să devină medici, să ajute oameni, iar adolescenții că vor să devină voluntari în astfel de proiecte, minunat! Așa să îi ajute Dumnezeu!”, spune managerul proiectului, Aniela De Vegvar.

Aceasta mai afirmă că a fost o experiență deosebită, iar voluntarii au fost Petre, Tabita, Adina, Nenu, Cassandra, Vlad, Marius și Bea.  

Adauga comentariu