A fugit de poliţie mai bine de 60 de kilometri şi a fost oprit cu focuri de armă pe „Şaguna”!

Un şofer ce conducea o dubă de culoare albă a fost oprit cu greu de poliţişti. Oamenii legii au fost nevoiţi să tragă focuri de armă pentru a opri maşina.

Din informaţiile pe care le deţinem, şoferul terbilist a fost urmărit din comuna Bârzava, aflată la mai bine de 60 de kilometri de municipiul Arad.

Intrat în oraş, şoferul a fost urmărit pe mai multe străzi iar după ce s-au tras focuri de armă, maşina a intrat într-un stâlp, pe strada Andrei Şaguna.

Şoferula  fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la spital.

UPDATE “La data de 13 august 2020, în jurul orei 23:00, Poliția Orașului Lipova a fost sesizată prin apel 112, cu privire la un scandal între două persoane în localitatea Căpâlnaș. La fața locului, s-a deplasat de îndată un echipaj de poliție, iar, la momentul sosirii acestuia un bărbat a demarat pe D.N. 7, cu un autoturism, spre localitatea Lipova. Polițiștii l-au urmărit pe acesta, care nu a oprit la semnalele acustice și luminoase, fiind constituite trei filtre rutiere (Lipova-Vladimirescu-Arad) și dat în consemn.

Bărbatul a ajuns astfel în municipiului Arad, unde a circulat doar pe contrasens, iar pentru oprirea acestuia, după efectuarea somaţiei legale, s-a impus executarea unor focuri de armă în direcţia roţilor din spate ale autoturismului.

Pe strada Andrei Șaguna din municipiu, conducătorul auto, un bărbat de 64 de ani, cetățean austriac, a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu un indicator rutier. Întrucât barbatul era rănit în zona umărului, la fața locului a fost solicitată de urgență o ambulanță, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, spun reprezentanţii IPJ Arad.

Sursa foto: Sebastian Halga

Adauga comentariu