„Frumoșii” lumii au devenit medici chirurgi

Războiul din Ucraina a schimbat și metoda de înțelătorie pe site-urile de socializare. Dacă până în urmă cu ceva vreme, cei care doreau să prostească femeile din lumea întreagă se dădeau drept ofițeri văduvi care se aflau în diferite teatre de operațiuni, acum sunt medici. Tot văduvi, tot cu un copil minor și tot dornici să „cucerească”, femei. Își pun poze frumoase la profil, îți cer prietenia și te abordează. Te întreabă vârsta (pentru a spune una apropiată de a ta) și unde locuiești. Traduc totul prin google: „Sunt ...John din Regatul Unit, dar în prezent aici în Yemen lucrez ca medic chirurg.. câți ani ai și ești căsătorit cu copii”. După ce îi răspunzi începe cu poezia: „Am 46 de ani și sunt văduv cu un singur copil pe nume Jerry are 12 ani.. ”

După prezentare cere un număr de telefon pentru a vorbi mai ușor: „.. ai un număr de Hangout Gmail sau Whatsapp hai să vorbim mai multe acolo, poate odată cu trecerea timpului s-ar putea să avem ceva mai bun în viitor ce părere ai despre asta”, cam așa sună mare parte din mesajele primite de arădence și nu numai pe rețelele de socializare. Pozele postate de ei, câteva la număr, sunt toate din ședințe foto luate de pe alte conturi. Își vorbesc frumos, spun că vor să fie lângă tine, au tactici de cucerire online și nu își arată niciodată adevărata față. 

În România și chiar în Arad au fost cazuri în care doamnele s-au îndrăgostit de astfel de „profiluri false ” și au trimis bani. Se spune că în spatele lor sunt persoane în special din Nigeria.

Adauga comentariu